Okulumuz Hakkında

Arnavutköy Anaokulu
ANADOLU MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. NO 4 İÇ KAPI NO 1 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL
0212 597 10 03
0212 597 43 82
https://arnavutkoyanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Vizyonumuz ; Amacı olan,katılımcı,demokratik ve laik,bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık,öğrenmeye istekli,çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu , olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen girişimci,mutlu,hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Misyonumuz; Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen,kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Ağaçların Adları İstanbul okul bayrağı aldık Okul web sitesimiz 2019 Türkiye 15. Si oldu. Okul dergimiz (Beyaz Baykuş) İstanbul 2. Si oldu. Okulda Buluşalım çay etkinliğimiz Eğitimde İyi örneklere seçildi. İSO kalite belgelerimiz yenilendi. 4 yıldır Harezmi Eğitim Modeliyle başarılarını devam ettiriyor.
Öğretmen :6
Öğrenci :144
Kütüphane Kitap Sayısı :106
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Öğretim Şekli

İKİLİ EĞİTİM

Ders Başlama ve Bitiş

08.00-12.45 13.15-18.00

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

DOĞALGAZ

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İLÇE MERKEZ

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kontenjan Bilgileri

144

Sportif Etkinlikler

HALK OYUNLARI-İNGİLİZCE EĞİTİM

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

ANLAT BAKALIM-Beslenme Dostu Okul Projesi- Haftanın En Temiz Sınıfı Projesi- Sözlük Özgürlüktür Sözlük Okuma Projesi -Çocuk Yazarlar Projesi -Okul Cami Etkileşimi Projesi-Beyaz Baykuş Okul Dergisi Projesi-Eğitimde İyi Örnekler -Yetim Kardeş Projesi- Mektebim-Öğretmeniyle Güzel İstanbul-Bir Harf Bin İstanbul-Veli Akademileri-Ağaçların Adları İstanbul-Harezmi Eğitim Modeli-Geleceğim Okulda -İstanbul’u Okuyorum-Umudum Öğretmenim-Okulumda Bir Ses İki Hareket-Sağlıklı Gelecek İçin Hijyenik Okullar-Farklılıkları Yaşıyoruz Engelleri Birlikte Aşıyoruz Misafir Öğretmenim Projesi - Sınıf Gazetesi Projesi-Akıl Ve Zeka Oyunları Projesi- Çaylar Bizden Muhabbet Sizden Projesi